ohradní zeď se 2 branami

Po celém obvodě zeď vystavěna z lomového kamene, v malé míře užity cihly, na vodorovné koruně položeny žulové desky. U kratších úseků zdí koruna po celé délce uskakuje, do míst zlomů vloženy nevysoké pilířky s plochými stanovými stříškami. Na obou lících dochované fragmenty hrubé omítky. Výška zdi se pohybuje kolem 1,5 m. Místy má zeď částečně opěrnou funkci z vnitřní strany. V SV úseku zdi je z vnitřní strany poblíž márnice zazděný náhrobek (viz položka 4). Na JV straně pilířová brána - pilíře čtyřboké se soklíkem na čelní straně a štukovou omítkou, převyšující korunu zdi, žulové krycí desky vodorovné. Dvoukřídlová vrata sestavena ze železných tyčí a plechu (asi poč. 20. století). Stejná brána včetně vrat na JZ straně.