měšťanský dům

Zděný, řadový, frontový, omítaný, jednopatrový obytný dům. Uliční fasáda hladká v patře o 6 okenních osách. Okna mají ozdobné drátosklo. V přízemí jsou dvě okenní osy, dále malé okno v těsné blízkosti vjezdového vstupu s portálem, v ose domu. Kamenný lomený portál, členěný dvěma výžlabky a přetínanými pruty. Ve vrcholu má vročení 1519. Vpravo iluzorní okno, malované, čtvercové, jiných rozměrů než okna pravá. Dále krám se segmentovým záklenkem vstupního portálu. Vstupní místnost klenuta křížovou, hřebínkovou klenbou, malovaná pásově po hraně hřebínku a na stěnách malované portrétní medailony, na stropě květino-záklopový strop, s příčným dřevěným nosným trámem, vlevo dřevěné schodiště do patra, další místnosti přízemí zaklenuty křížovou hřebínkovou klenbou . Patro trámový záklopový strop se zdvojeným příčným nosným trámem. Trámy na hranách zdobeny okosením. Příčky z jednoduchého kolmého hrázdění vyplněné cihlami. Portál do dvora segmentový. Střecha vysoká sedlová s námětky, dnes s keramickou krytinou.