tvrz

Volně stojící, zděný, omítaný, jednopatrový objekt na obdélném půdorysu o rozměrech cca 19 × 13,8 m. V přízemí mají okna štukové ostění a kamennou podokenní římsu, v patře je ostění zkosené. Boční fasáda má zhruba v ose přízemí kamenný pravoúhlý portál s nárožními uchy. Vlevo je částečně zazděný vstup s profilovaným ostěním v záklenku. V krajní levé ose je umístěn další, dodatečný vstup se segmentovým záklenkem. V patře je pět okenních os, z čehož dvě jsou se sešikmeným ostěním, a pravoúhlý dodatečný otvor. Mezi okny, je umístěn reliéfní erb rodu Stolzů s iniciálami GSVS. Střecha je valbová, krytá plechem, předtím taškami. Objekt měl dva komíny, dnes je patrný jen jeden při SZ, boční stěně objektu.