zvonice

Samostatně stojící zvonice jihovýchodně od kostela. Nad přízemím dvě patra. Obdélná prostora přízemí zaklenuta křížem mezi dvěma pásy. Ve východní stěně nika, v západní šnek do pater s dřevěnou konstrukcí stropů a zvonových stolic. Severní a jižní stěnu přízemku tvoří zazdívky bran – přízemím zvonice vedl průjezd na hřbitov. Zazděné portály průjezdu mají podobu bosáží členěné edikuly s půlkruhovým otvorem vjezdu a úzkou římsou, završenou roztrženým segmnetovým frontonem. Všechny čtyři stěny přízemí a 1. patra člení lisenové rámy. V patrech jsou velká půlkruhem ukončená okna v plochém omítkovém rámu s patečními a vrcholovými klenáky a kamennými parapetními římsami. Ve 2. patře, odděleném římsou jsou lisenové rámy obohaceny nárožními pilastry s akantovými hlavicemi. Stěny zvonice nahoře ukončuje nízké zalamované kladí a profilovaná římsa. Cibulová střecha věže s lucernou a cibulkou z l. 1927-29 včetně krovu. V zazděné ploše upraven pravoúhlý portál s ušima a nápisem a letopočtem 1736. Nápis: SMILUGTE SE NADE MNAU ASPON WY/PRZATELE MOGI : JOB 19/1736.