obytná budova

Půdorys obdélný a dvě nadzemní podlaží. Sedlová střecha s bobrovkami, omítky fasád štukové a bez členění. Severní štít má po výšce 2 etážové římsky; ramena šikmá s volutami při okrajích každé etáže, ve spodních dvou dělící úzké pilastříky s jednoduchou patkou a hlavicí, ve spodní etáži 2 na výšku obdélná okna. Jižní štít řešený stejně; z větší části zakrytý přístavbou. V západní fasádě do přízemí 2 pravoúhlé portály do přízemí ústí jedno okno blíže pravému okraji, v patře odleva sdružené podvojné okno, uprostřed blízko sebe 2 menší obdélná okna, vpravo jedno obdélné okno. Východní fasáda má v přízemí 3 na výšku obdélná okna, částečně přístavkem zakryté pravé okno má ostění kamenné. V patře 5 tvarově stejných oken (střední 2 sdružená).