ohradní zeď

Park na S, Z a V straně ohraničuje zděná hradba, výšky v rozmezí 1,5 až 2,5 m, východní zeď má částečně opěrnou funkci z vnější strany, pultová koruna krytá prejzy nebo cihlami. Materiálem ve zdivu lomový kámen a místy žula. Při vnějším líci východní zdi několik opěráčků, ve vnitřním líci zdí několik výklenků se segmentovým záklenkem. Severovýchodní část areálu - prostor bývalé zámecké zahrady - vymezuje ze severní a východní strany omítaná ohradní zeď, proměnlivé výšky (075 - 2,5 m), krytá pultovou stříškou (prejzy), spádovanou do zahrady; zdivo převážně kamenné; na severní straně dvojice zděných hranolových sloupků (bývalý vjezd?); ohrazení na východní straně sleduje levý břeh Nezdického potoka a na jihu je ukončeno domkem čp. 45. Na jižní straně areál ohraničuje vesměs drátěný plot.