kolna

Zděný přízemní omítaný objekt na obdélném půdorysu, s roubeným věncem pod střechou, situovaný západně od administrativní budovy, podélnou osou orientovanou ve směru sever – jih. Polovalbová střecha je kryta taškami bobrovkami. Na severní straně přiléhá drobný zděný přízemní přístavek na obdélném půdorysu, krytý pultovou střechou s taškami. Na východní straně trojice obdélných dřevěných dvoukřídlých vjezdových vrat, na straně západní navíc jedna vrata plechová. Jižní lichoběžníkový štít je zděný, opatřený čtyřmi obdélnými větracími okénky různé velikosti, severní štít je bedněný, zčásti zakrytý dodatečným zděným přístavkem. Roubený věnec pod střechou svázaný s dřevěným nadpražím vrat má neobvykle řešené původní tesařské spoje. Střecha s mírným přesahem na zhlaví nosných trámů.