správní budova

Východní křídlo velkého nádvoří je patrové jednotraktové s delší stranou ve směru S-J, s necitelně novodobě upravovanou fasádou (patrně v minulosti používáno pro hospodářské účely). Sedlová střecha s bobrovkami; jeden komín z režného cihelného zdiva. Sokl značí pás hrubé omítky. Na západě zděná korunní římsa s jednodušší modelací; na protější straně římsa prkenná. Omítky stěn hladké a nečleněné. Na severu zděný omítnutý štít; ukončený pod krytinou. Východní fasáda – v přízemí 8 na výšku obdélných oken; ostění zděné; v pravé části ještě malý čtvercový větrací otvor. V patře stejný počet oken; tvarově podobná jako v přízemí. Severní fasáda – v přízemí provedena přizdívka vylehčená půlkruhovým pasem. Západní fasáda – vlevo obdélný vstup se zděným ostěním. V přízemí 7 na výšku obdélných oken; ostění omítnuté. V patře 6 shodných oken.