ohradní zeď

Na severu park uzavírá zeď vysoká zhruba v rozmezí 1,2 až 2,5 m; má částečně opěrnou funkci z vnější strany; oba líce hrubě omítnuté; na pultové koruně cihly. V západní části zeď přerušena vjezdem s plechovými vraty. Na západě zeď řešena podobně jako na severu; je zde ale výraznější opěrná funkce (z vnitřní strany zeď vysoká jen kolem 1 m); vnější líc zdi nápadně šikmý; v horní části zeď po délce přerušena několika ozdobnými žulovými balustrádami; na jejich okrajích osazeny piniové šišky. Na východní straně park ohraničuje kolem 1,5 m vysoká přímá zeď; hrubě omítnutá; pultová koruna chráněna cihlami. Ve střední části zdi vjezd vymezený čtyřbokými pilíři. Na jižní straně kratší přímý úsek zdi, který ohraničuje dvůr úřednické budovy; na západě připojený k budově děkanství a na protější straně navazuje brána č. 1; výška zdi kolem 3 m; na pultové koruně prejzy; vnější líc hladce omítnutý; pod korunou ve štuku profilovaná římsa; v západní části provedeno 5 výklenků ve tvaru konchy; v neomítnutém vnitřním líci lomová žula, kámen a zlomky krytiny.