mostek

Do dvou z kamenů vyzděných nábřežních pilířů je zaklenut segmentový oblouk mostu, tvořený dvěma bočními a středovým litinovým pásem. Mezi nimi jsou položeny dřevěné prkenné podlážky. Na bočních pásech je osazeno zábradlí, tvořené na každé straně 46 litinovými sloupky. Nahoře se ze sloupků zvedají trojlaločné kružby, ve cviklech mezi nimi je motiv trojlistu. Zábradlí zakončuje profilované madlo. Uprostřed mostku je umístěna gotizující brána. Po stranách jsou dva štíhlé litinové sloupky v podobě gotických fiál, zakončených kraby a vrcholovou kytkou, spojené obloukem (vrchní prut oblouku je zdoben krajkovím v podobě kružeb). Mezi sloupky je dvoukřídlá uzamykatelná branka, členěná litinovými pruty v podobě překládaných lomených oblouků.