nájemní dům

Řadový dvoupatrový dům o šesti osách včetně jednoosých rizalitů. Průčelí je prolomeno dvěma pravoúhlými vchody v přízemí a čtyřmi okny. Okna v patrech jsou pravoúhlá, členěná do T kříže, se šambránami s konzolovými hlavicemi, bohatou plastickou suprafenestrou s rolverky, ženskou hlavou a s mušlemi v prvním patře. Mezi okny pylon s maskaronovým soklem. Okna v druhém patře jsou orámována bosovanou olištovanou šambránou s ušima a s kapkou a s nadokenní římsou . Okenní osy v rizalitech jsou členěny jedním svislým a jedním příčným příčníkem a plastická suprafenestra tvořená roztrženým segmentem a stylizovanou vázou je i u okna v druhém patře. Rizality jsou odděleny bosovanými pilastry se zdvojenou konzolovou hlavicí a bohatým rostlinným závěsem. Horizontálně je fasáda členěna pásovou bosáží v přízemí, soklovou římsou, průběžnou kordonovou římsou s bosami mezi přízemím a prvním patrem a konzolovou korunní římsou. Přízemí a plastické prvky fasády jsou omítnuty a natřeny, plocha pater je z režné cihly.