nájemní dům

Řadový dvoupatrový dům o osmi osách včetně dvouosých mělkých rizalitů. Rizalty jsou vymezeny bosáží v prvním patře a kanelovanými pilastry v druhém patře. Průčelí je prolomeno pravoúhlý vchodem v přízemí a sedmi pravoúhlými okny v hladké šambráně s klenákem. Okna v patrech jsou pravoúhlá v konzolové šambráně, s trojúhelníkovou suprafenestrou a s parapetem s plastickými rostlinnými motivy. Okna v druhém patře jsou orámována šambránou s konzolami v parapetu a s nadokenní římsou. Okna v rizalitech prvního patra jsou sdružena roztrženou suprafenestrou nesenou konzolami, v parapetu, mezi okny a nad okny zrcadlo s geometrizovaným plastickým dekorem. Okna v rizalitech druhého patra jsou orámována jednou olištovanou šambránou a nadokenní římsou. Horizontálně je fasáda členěna pásovou bosáží v přízemí, soklovou římsou, průběžnou kordonovou římsou mezi přízemím a prvním patrem a konzolovou korunní římsou.Střecha sedlová. Přízemí, plocha rizalitů a plastické prvky fasády jsou omítnuty a natřeny, plocha pater je z režné cihly.