ohradní zeď se dvěma branami

Ohradní zeď s dvěmi branami po stranách je vyzděna z cihel a hladce omítnuta. Západní brána umožňuje vjezd na společný dvůr domů č.p. 199 a 200 a východní umožňuje vjezd na dvůr sousedního domu č.p. 202 a byla zřízena zbouráním jednoho pole zdi zcela nedávno – po roce 1996. Pilíře bran mají čtvercový půdorys, na líci mají pravoúhle vybraná nároží, totéž v mohutnějším provedení na rubu u západní brány pro osazení vrat, která tč. schází. Nahoře jsou pilíře zakončeny na všech stranách jednoduchou římsou a trojúhelnými tympanonky, na líci jsou jejich dříky ozdobeny vpadlými hrubě omítnutými zrcadly. Pole zdi mezi branami mělo úzký lisénový rám, sokl a nahoře je zakončeno plochou římsou. U pilíře západní brány je v poli zdi zopakován motiv tohoto pilíře, ale ten již nepokračuje nahoru nad plochou římsu.