dvorní trakt

Objekt na náměstí severně od kostela ve dvoře domu č. p. 50 -51 na hradbách. Dvoupodlažní řadový dům na severní straně dvora, severní stěnou vystavěný na hradbách. Střecha sedlová, s přesahem do dvora pro bývalé zápraží, krytá drážkovými keramickými taškami. V přízemí jsou přistavěny zděné obdélné předsíně s plochou střechou, využívané jako terasy s novodobým, zámečnickým zábradlím pro byty v patře. V těchto přístavcích jsou vstupy do domu, novodobé, s novodobými dveřmi. Pod zábradlím terasy jsou vstupy ještě kryté plechovou stříškou. V patře novodobé okenní otvory s trojdílnými okny. Severní průčelí je dvoupodlažní, přízemí pravděpodobně kamenné, předstupuje před zdivo patra. V patře má šest okenních os, okna novodobá čtvercová, dvoukřídlá bez dalšího dělení.