stáje

Jižní a část západního křídla hospodářského dvora. Přízemní budovy obdélného půdorysu, střecha sedlová v levé části s pálenou krytinou - bobrovkou, v pravé kryta plechovými šablonami. Štíty vystupují nad rovinu střechy. Zdivo cihelné. Severní fasáda členěna slepou arkádou se stlačenými oblouky, dnes již jen se zbytky lizény. Každé páté pole je otevřené, s hluboko zapuštěným vstupem do objektu. Ostatní pole jsou plná, nepravidelně osazená okny a dveřmi různého charakteru. Nad otevřenými poli je okraj střechy přerušen segmentovými štíty s obdélnými vstupy do prostoru půdy. Horní hrana štítů je kose vyložena, boční hrany zdobeny vpadlinou a dolní hrana lemována jednoduchou římsou s dvojicí konzol. Některé štíty jsou již částečně nebo zcela odbourány. V jednom ze štítů je nad otvorem štítek s letopočtem LP 71. Ve střední části zasahuje do objektu přístavba přístřešku. Jižní fasáda členěna parapetní římsou a segmentově zakončenými okny, převážně vyplněnými zazdívkou a osazenými okny různého charakteru. V levé části fasády zbytek lizény. Na západní štítovou zeď navazuje budova sýpky, na severní stodola. Vstupní část klenuta křížovou klenbou, vnitřní prostor je zaklenut nízkou stlačenou valenou klenbou s výsečemi.