zámek

Volně stojící jednopatrová budova o 7 x 6 okenních osách, krytá mansardovou střechou (eternit, komíny kryty břidlicí). Vstupní jižní průčelí s mělkým tříosým rizalitem je hladké, členěné nárožní bosáží a plochou kordonovou římsou, v části rizalitu podloženou pod bosovaná nároží. Okna přízemí i patra mají profilované rámy, v patře doplněné profilovanými římsami, v části rizalitu jsou v parapetech obdélné výplně. Hlavní portál v ose rizalitu má půlkruhový záklenek a je lemován profilovanou lištou. Vpravo od vstupu byla osazena litinová deska s reliéfní postavou ozbrojeného jezdce, datovaná 1672. Nároží jsou zesílena podpěrnými pilíři, při severovýchodním je přistavěna válcová nárožní věž se stlačenou helmou (krytá břidlicí). Východní průčelí členěno obdobně, v přízemí při věži je přistavěna moderní veranda s terasou v patře. Nad hlavní římsou je v ose východního průčelí umístěn zděný vikýř, ukončený tympanonem s volutovými křídly, opatřený 2 okny. Severní průčelí se středním rizalitem, opatřeným moderními okny, je hladké, západní o 8 okenních osách je členěno stejně jako vstupní.