zahrada

Na mapě 1. vojenského mapování (1764-1768 a 1780-1783) je zachycena tvrz, stavební objekty rozmístěné do čtverce, uprostřed s vodní nádrží. Na mapě 2. (1836-1852) a 3. vojenského mapování (1877-1880) u budovy zámku zakreslena zahrada a na jižní straně park. Z parku jsou možné průhledy do okolní krajiny, na obec Nedražice, na objekty zámku. Samotný park a zahrada o rozloze 5 277 m2 má lichoběžníkový tvar. Jižní a západní hranice parku tvoří zemědělský komplex a plocha orné půdy. Východní část parku tvoří asfaltové prostranství, resp. komunikace. Park není oplocen. Hlavní vstupní cestou je asfaltová silnice směřující od východu od obce Nedražice k hlavní bráně do hospodářského dvora. V zahradě ani v parku není patrna cestní síť. Trávníkové plochy nebyly a nejsou řadu let udržovány a jsou zarostlé náletovými dřevinami.