dům

5-2411- 14 dům č.p. 246/9 v areálu bývalého jesuitského dvora Objekt součástí zástavby východní části jezuitského dvora při Konojedské ulici. Dvoupodlažní řadový dům se sedlovou střechou, okapově orientovaný ke komunikaci. Nad síní, v hřebeni střechy komín, nově postavený. Ve střední části uličního průčelí vstup do síně se schodištěm do patra. Po obou stranách síně obytné místnosti, v patře horní síň a obytné místnosti. V přízemí jedno trojdílné okno vpravo od vstupu, jedno čtvercové vlevo, v patře tři okenní osy, vpravo trojdílné okno nad trojdílným oknem v přízemí, jedno zhruba čtvercové nad vstupními dveřmi a jedno v levé části, nad oknem v přízemí. Všechny výplně otvorů novodobé. Omítky tvrdé, novodobé.