ohradní zeď II. s branou a brankou

Ohradní zeď postavená na půdorysu písmene „L“ odděluje zámeckou zahradu I. od prostranství před kostelem sv. Václava a od nádvoří domu čp. 2, to u západní části, která je na jihu tupým úhlem zalomena k západu, severní část odděluje toto nádvoří od východního výběžku zámecké zahrady I. Jedná se o zděnou hladce omítnutou stavbu s korunou krytou pískovcovými deskami. V její západní části je branka, nad níž je zeď zvýšena, s rámovými pravými do prostoru před kostelem otvíravými vrátky svařenými z ocelových trubek se dvěma čtvercovými výplněmi. Výplně tvoří mříž z nakoso postavených pásků, na jejichž křížení jsou železné rosety. Na východním konci severní části je ve zdi proražena brána dnes s rámovými na jih otvíravými rámovými vraty svařenými z ocelových trubek a prutů opatřených drátěným pletivem.