dům

Secesní vila je jednopatrová, podsklepená, obdélného půdorysu a zakončena je sedlovou střechou, přičemž hřeben je rovnoběžný s ulicí. Uliční průčelí je ve východní části prolomeno arkýřem se třemi okny, mezi kterými jsou štukové reliéfy muže a ženy, jež jsou spojeny dvěma vavřínovými věnci. Osa zvýrazněna arkýřem je zakončen štítem s trojdílným oknem. Vstup do objektu je, při pohledu z ulice, je v první ose zleva, zakončena zdobným proskleným nadsvětlíkem. Ostatní osy jsou okenní. Okna v uličním průčelí a z části i ve dvorním průčelí jsou dřevěná dvojitá dovnitř otvíravá kromě oken arkýře trojkřídlá, dělená do tvaru „T“. Horizontálně je dům členěn lehce předsunutým soklem, nadokenní římsou a korunní římsou. Prvky architektonického členění uličního průčelí odpovídají secesnímu tvarosloví, je zde ornamentální i figurální výzdoba. Fasáda je z hladké štukové omítky s nátěrem.