plavecký bazén

Vzhledem ke komplikovaným (náročným) základovým poměrům byl jako spodní stavba vytvořen štěrkopískový polštář bez pilotů, zhutněný vibračními válci. Na něm byly zapuštěny základy a do nich montovány ocelové konstrukce haly, kotelny a výměníkové stanice. Současně probíhala montáž monolitického skeletu vstupního objektu a základové pasy objektu restaurace. Na konstrukci haly byla montována střecha a teprve po zastřešení začala stavba samotné vany bazénu. Monolitická vana se stavěla postupně, ze železobetonu a bez dilatačních spár; nepropustnost zajišťoval samotný beton speciálního složení, dopravovaný na místo betonovým čerpadlem. Kolem vany byly montovány ochozy a stropy z hotových prefabrikátů. Současně probíhaly dokončovací práce na vnějších konstrukcích. Venkovní bazén byl stavěn obdobnou technologií jako vnitřní, s železobetonovou monolitickou konstrukcí, ale zde byla vana rozdělena do dilatačních celků s gumovými dilatačními spárami.