fara

Vstupní severní průčelí s pěti osami, vstup ve druhé ose zprava je obdélný, v kamenném ostění s lištami a uchy, s nadsvětlíkem s mříží. Portál vrcholí profilovanou římsou a zvlněným rozeklaným frontonem, v ploše se štukovým reliéfem se střapečky. Dveře jsou dvoukřídlé nesymetrické, dřevěné rámové s plnými kazetami. Obdélná okna špaletová zdvojená, novodobá, v původních štukových šambránách s lištou, v patře ještě s uchy a s podokenní profilovanou římsou. Celkem vlevo v přízemí je pouze slepé okno. Vlevo od vstupu je při schodišti do patra okenní otvor částečně zazděný, pouze s původním (jednoduchým) vnitřním oknem, před něj předsazená provlékaná mříž. Fasádu člení lisénové rámce zahrnující i parapety oken, plochou kordónovou a profilovanou korunní římsu, nárožní armatury rustikované. V patře mezi druhým a třetím oknem zprava je osazena kovová žerď. Jižní průčelí analo se dvěma okenními osami, novější dvoukřídlá okna v přízemí i v patře s šambránami s lištou a uchy, kromě nároží je rustikovaná liséna i v ose průčelí. Nad profilovanou korunní římsou v ose drobnější okno v šambráně lemováno lisénami, po stranách oválné otvory jsou zazděné a patrné jen z prostoru půdy. Východní průčelí je nesymetrické, v levé části dvě osy, v přízemí obdélný novodobý vstup, vpravo oddělena lisénou jedna okenní osa. V podkroví kromě v ose umístěného okna lemovaného lisénami v postranních polích šikmo umístěná oválná slepá okna v šambráně, původně větrací.