kaple sv. Anny

Zhruba čtvercový půdorys s užším přístavkem na jižní straně; v patře přístavku kruchta dostupná po vnějším schodišti přiloženém k východní stěně. Po západním boku obdélná sakristie. Sedlová střecha s valbou na severu; eternitové šablony; na severním konci hřebene křížek; poklopy. Při jižním okraji střechy osmiboká zvonička; plášť obložený pozinkovaným plechem; zvukové otvory obdélné, po stranách s vyřezávanými prkny; v patě otvorů římska; nad ukončující profilovanou římskou cibulová stříška s pozinkovaným plechem; ve vrcholu hrotnice s makovicí a křížem. Korunní římsa zděná s jednoduchým maltovým profilem. Omítky fasád štukové a nečleněné. Jižní štít trojúhelný, v ose kruhové okénko. Uprostřed jižní fasády pravoúhlý vstup s trámkovou zárubní; nad dřevěný kříž. V jižní části V zdi a v úrovni patra vchod na kruchtu; osazený obdélnou tármkovou zárubní; přístupové schodiště má fošnové schodnice a deskové stupně; nahoře podesta nesená dřevěnými konzolami; zábradlí dřevěné tyčové. V severní části východní stěny půlkruhové okno. Dvě stejná okna v protější zdi. Ve spodní partii východní stěny osazená dřevěná destička s reliéfem Madony. Sakristie s pultovou střechou, pozinkovaný plech. Omítky hladké a nečleněné. Trojúhelné štíty zděné s hladkou omítkou. Interiér osvětlený od jihu ležatě obdélným oknem.