městský dům

Jednopatrový domek s růžovou hladkou omítkou a architektonickými prvky ve světlejším tónu. Nad přízemím probíhá kordonová římsa, krytá plechem. Přízemí prolamují čtyři okenní osy, patro dvě. V pravé ose přízemí je situován vstup do budovy, zaklenutý segmentově, rámovaný pískovcovým portálem s rytými liniemi na okrajích, píšťalovými římskami a lichoběžníkovým klenákem s rytým číslem domu. Okna josu osazena do plochých ostění se segmentově vypjatými nadpražními částmi. Zadní průčelí má růžovou omítku. Je v přízemí prolomeno dvěma segmentově zaklenutými vchody (1. a 2. osa) a pravoúhlým oknem. V pološtítu je osazeno pásové okno se vstupem na balkon, dělené do malých tabulek. Přízemí od pološtítu odděluje plochá kordonová římsa. Valbová střecha domu je orientovaná hřebenem kolmo na průčelí, opatřená novým krovem. Dvorek je částečně zatravněn a částečně vydlážděn.