ohradní zeď s branou

Přibližně 20 metrů dlouhý a 4,5 metrů vysoký pozůstatek barokní ohradní zdi zámeckého parku situovaný v SZ rohu se západně od osy prolomeným segmentově sklenutým vstupem. Vnitřní omítnuté průčelí je komponováno 8 lezénovými rámci oddělenými pilastry a s nikou v ose (s výjimkou vstupu chráněného dvoukřídlou obdélnou mříži). Profilovaná podstřešní římsa nese sedlovou stříšku. Vnějšímu hladkému průčelí dominuje kamenný portál s nápisovou deskou a nástavcem se znakem Karla Liechtensteina - Castellcorna. Na plasticky bosovaný rám s bočními pilastry dosedá středová odstupněná obdélná deska s majuskulním latinským nápisem a datací. Vyložená profilovaná římsa odděluje od nízkého štítu s voltami vyvrcholeného dvojící váz po stranách a piniovou šiškou ve vrcholu. Materiál - kámen - pískovec, litina