fara

Jednopatrová budova o půdorysu širokého obdélníka o 5 x 4 (3) okenních osách, krytá mansardovou střechou. Fasády jsou hladké, členěné pouze jednoduchou patrovou pásovou římsou. Hlavní východní průčelí je pětiosé, podobně jako protější zadní průčelí do zahrady. Okenní osy symetrické, v šíři tří středních okenních os rizalit. Stejný rizalit i na zadní straně budovy. Boční strany užší, severní se čtyřmi okenními osami, jižní se třemi. Nároží budovy zaoblena, korunní římsa v nároží ale vytažena do pravoúhlého tvaru. Okna svisle obdélná, v přízemí s kamennými ostěními, v patře se šambránami obdélného tvaru s výraznými uchy. V ose hlavního průčelí v přízemí osazen obdélný vchod v kamenném ostění s obdélným světlíkem. Před zadním výstupem do zahrady, rovněž v ose je dodatečně přistavěna dřevěná předsíňka či veranda.