kaple II

Řešena do detailů shodně s JZ kaplí. Zděná omítaná stavba čtvercového půdorysu s výrazněji seříznutými nárožími, částečně vysunutá před linii ohradní zdi. Střecha má zvonovitý tvar a krytinu z bobrovek, ve vrcholu kamenná ozdoba na polygonálním podstavci. Na vnější části obvodu podezdívka z kamene, žuly a cihel, na její koruně vlastní omítkový sokl. Korunní římsa zděná s maltovým profilem. Stěny členěny lisénovými rámy a otupená nároží jemně předsazenými obdélnými poli. Pod porušenou omítkou místy vidět lomový kámen a cihly. Ve východní zdi portál s půlkruhovým záklenkem, ostění cihelné, vstup zapuštěný do širší kolmé niky se šambránou s horními vykrojenými rohy a klenákem (dřevěné dvoukřídlové dveře s kazetami a dělenou prosklenou plochou v záklenku, patrně 2. polovina 19. století. Objekt nemá žádná okna.