obytné stavení

Z kamene zděná štítově orientovaná přízemní stavba má obdélný půdorys, krytá je sedlovou střechou. Krytina je tvořená pálenými taškami bobrovkami kladenými dvojitě na řídké laťování. Štítové průčelí je dvojosé. Okna v přízemí jsou na výšku obdélná s novodobými dvojdílnými typovými okenními výplněmi. Okna ve štítu jsou obdélná, nad nimi z cihel vyzděný půlkruhový oblouk, pod nimi štukové trojúhelníky s vepsaným srdíčkem a čabrakou ve spodním vrcholu. Okenní výplně jsou tvořené dřevěnými žaluziemi. Ve vrcholu štítu se nachází obdélná nika zakončená odsazeným půlkruhem. Obvod štítu lemuje jednoduše profilovaná římsa. V bočních fasádách se nachází po jednom okenním otvoru. Jedno komínové těleso je cihlové, neomítané. Fasáda hlavního průčelí je v současné době nově opravená, architektonické prvky rozbarvené. Boční fasáda je bez členění, omítky břízolitové.