židovský hřbitov

Hřbitov má rozlohu 413 m2. Hřbitov je v podélné ose orientován ve směru S-J, náhrobky jsou orientovýny k západu. Na hřbitově se nachází 36 náhrobků, nejstarší jsou z doby založení, kolem roku 1849. Jednotlivé náhrobky jsou orientované k západu a jedná se spíše o samostatné náhrobky. Na hřbitově se nenacházejí novější náhrobky z poč. 20. století. V Oseku se narodil otec spisovatele Franze Kafky Hermann Kafka a na hřbitově jsou pohřbeni mj. spisovatelovi prarodiče Jakub Kafka (jeho náhrobek se dochoval) a Františka Kafková roz. Platowská. Židovský hřbitov obdélného půdorysu je ohraničen ohradní kamennou zdí. Na jižní straně je prolomen otvor, ve kterém jsou osazena subtilní jednoduchá vrátka provedena z kovu.