nájemní dům

Třípatrový dům se symetricky řešenou šestiosou fasádou. V ose přízemí je vstup s půlkruhovým záklenkem flankován dvojicemi pilastrů nesoucími profilované kladí a zvýrazněnou kordonovou římsu oddělující první patro. Obdélná okna v mělkých rizalitech první a šesté osy čtyřdílná, jinak dvoudílná. Okna ve špaletách, na průběžných podokenních římsách (ve druhém patře pod okny na konzolách), v rizalitech mezi pilastry, v prvním patře rizalitu s balustrádou v parapetních výplních. Dvoudílná okna středních os rámována lištovými pilastry s ušima. Nad okny prvního patra segmentové frontony na konzolách, nad okny druhého patra vodorovné nadokenní římsy. Výrazná korunní římsa se zubořezem v rizalitech na konzolách, mezi nimi v poli nad okny druhého patra rizalitů girlandy. Fasády dodatečně nadstavěného třetího patra ponechána hladká. Objekt kryje sedlová střecha s dvěma obdélnými vikýři.