středověká kuchyně - věžovité stavení

6-7 m východně od bývalého paláce menší dvoupodlažní, samostatně stojící věžovité stavení nad téměř čtvercovým půdorysem. Zdivo z lomového kamene s novějšími cihelnými dozdívkami. Střecha sedlová pokrytá bobrovkami. Jižní průčelí se zbytky omítky, v úrovni stávajícího terénu s kamenným sedlovým portálkem mimo střední osu. Štít zděný trojúhelný. V západním nově omítnutém průčelí obdélný vstup mimo střední osu, v patře ve střední ose obdélný podélný otvor, hladce orámovaný v omítce. Průčelí ukončeno skosenou hladkou korunní římsou. V pultu střechy u severozápadního nároží vystavěn mladší hranolový omítaný komín s mírně kónickou vysokou hlavicí. Severní průčelí nově omítnuté u západního nároží mělký záklenek ukončený segmentem oblouku, hladce orámovaný v omítce. Téměř ve střední ose kolmo vybíhala zeď z lomového kamene, dnes pouze fragment v průčelí. Štít zděný trojúhelný hladce orámovaný v omítce. Východní průčelí nově omítnuto. Ve střední ose přízemí okenní otvor ukončený nízkým segmentem oblouku. V patře ve střední ose malý obdélný podélný otvor. Průčelí ukončeno skosenou hladkou korunní římsou.