márnice

Hlavní vstup na hřbitov přes budovu márnice, která je obdélná, má valbovou střechu krytou plechem. Vchodové dvoukřídlové rámové dveře jsou zakončeny segmentem, mají horizontální kování na třech trnech, s dolní i horní zástrčkou, s krabicovým zámkem bez kliky a v jsou v segmentovém záklenku. Jednoprostorová márnice je zaklenuta neckovou omítnutou klenbou dosedající na jednoduchou římsu po celém obvodě. Podlaha se mírně svažuje k jihu a je z keramických dlaždiček 15x15cm, které vytvářejí ornamentální vzor. Ve východní a západní stěně jsou umístěny mělké niky ve tvaru čtverce. Dvoukřídlé dveře na hřbitov jsou rámové, pravoúhlé, s horizontálním kováním na dvou trnech a v segmentovém záklenku. V márnici jsou postaveny máry. Kolem budovy márnice je okapový chodník z kamenné drtě. Exteriér jednoduchý, hladký, bez štuků a profilací.