obytné stavení

Budova se sedlovou střechou s vlnitým eternitem a bobrovkami, ve střeše volská oka a komíny neomítnuté cihelné. Sokl není, korunní římsa zděná z cihel s jednoduchý maltovým profilem. Hlazené omítky mají drsnější povrch, pod lícní vrstvou patrné na dvorní fasádě psaníčková sgrafita. Na jižní fasádě ploché lisénové rámy s odsazenými čtvrtvýžlabky v rozích. Stěny vyzděny z lomové žuly a kamene, v malé míře cihly. Západní štít trojúhelný, v patě neodsazený a nahoře ukončený pod krytinou. V ose stavení obdélný vstupní otvor se segmentovým záklenkem, ostění cihelné. Západní fasáda – do přízemí malé obdélné okno vložené do zazdívky většího otvoru, který měl cihelný segmentový záklenek. V patře zhruba čtvercové okno s omítnutým ostěním. Jižní fasáda – v přízemí 2 pravoúhlá okna se zděným ostěním. V patře odleva velké čtvercové okno, 3 na výšku obdélná okna se segmentovým záklenkem a menší čtvercové okno s trámkovým rámem, ostění všech oken zděná. Blíže středu fasády v přízemí cihlami zazděný na výšku obdélný otvor se segmentovým záklenkem z cihel. Severní fasáda – v přízemí odleva na výšku obdélné okno se zděným ostěním, široký vjezd s trámovým překladem, obdélný vstup a na výšku obdélné okno. V patře 6 různě velkých obdélných oken se zděným ostěním. Přístavek se schodištěm – pultová stříška s bobrovkami, omítky stěn hlazené s hrubším povrchem, pod lícní vrstvou místy vidět psaníčkové sgrafito, ve zdivu patrné cihly, okna obdélná.