židovský hřbitov s náhrobky

Obdélná plocha hřbitova situovaná ve svahovém terénu je ohraničena ohradní kamennou zdí a márnicí na severu, přes kterou je přístup na hřbitov. Na hřbitově o rozloze 1439 m2 je do dnešní doby dochováno kokem 230 náhrobků, mezi nimi několik desítek náhrobků jihočeského typu s rostlinnou ornamentikou. Podle průzkumu pracovníků Židovského muzea v Praze, který byl proveden roku 1965, nejstarší čitelný náhrobek pochází z roku 1798 a jde o náhrobek Abrahama, syna Leba. Na hřbitově jsou ve středové části poměrně hustě umístěny kamenné náhrobky s vytesanými nápisy, které jsou psané hebrejským písmem a jedná se spíše o samostatné náhrobky, vyjímečně sdružené. Ve východní části hřbitova je umístěno velmi málo novějších, mramorových náhrobků ve tvaru hranolu z počátku 20. století. Náhrobky nejsou orientované jedním směrem, k západu.