dům

Dvoupatrový úzký domek je situovaný na hloubkově orientované obdélné parcele. Objekt je zastřešen pultovou střechou se zvalbením na jižní straně. Střešní krytina je tvořena bobrovkami kladenými na korunu. Dvouosé hladké průčelí je členěno horizontálně pouze úzkou profilovanou římsou nad prvním patrem. V přízemí se nachází vstupní dveře, jsou umístěny v levé části průčelí. Jedná se o jednokřídlé dřevěné dveře s prosklenou horní částí. Ostění dveří je rovněž dřevěné. V pravé části přízemí se nachází dvoukřídlé dřevěné okno umístěné ve špaletě. Orámování okna je provedeno zvýrazněním v omítce. Okna prvního patra jsou dvoukřídlá, dvojitá, dřevěná. Opět jsou umístěna ve špaletách s rámy zvýrazněnými v omítce (pouze pod parapety rámy nejsou). Okna druhého patra jsou rovněž dvoukřídlá, dvojitá dřevěná. Okna jsou umístěna v líci fasády a opět zvýrazněna malovanými rámy bez spodní části rámu. Každé okenní křídlo vnějšího okna je děleno na čtyři tabulky. Průčelí je ukončeno mohutně profilovanou korunní římsou. Západní a severní stranou navazuje dům na okolní zástavbu. Východní stěnou směřuje do dvorku sousedního domu.