stáje

Zděná přízemní délková stavba tvořící západní předhradí, na zalomeném obdélném půdorysu, s podélnou osou orientována ve směru S-J, ze severu navazující na obytnou budovu. Střecha sedlová pokrytá plechovou krytinou. Západní průčelí o patnácti osách. Průčelí ve svahu s hrubě omítaným soklem, v něm šest obdélných sklepích oken orámovaných nízkou vpadlinou. Okna obdélná s rovným nadpražím, novodobá většinou nečleněná orámovaná v nátěru fasády. Patro ukončeno korunní římsou. Severní štítové průčelí hladké se dvěma nad sebou umístěnými obdélnými otvory. Dvorní průčelí dříve zřejmě členěno nadokenní průběžnou římsou s oblouky nad otvory. Dnes s obdélnými novodobými okenními otvory a vstupy. Blíže k obytnému domu fasáda dříve členěna pilastry s římsovými hlavicemi. Dnes tři široké vjezdy s rovným nadpražím. V závěru stájí u obytné budovy tři obdélné vjezdy s dřevěnými dvoukřídlými vraty. Průčelí ukončeno fabionovou korunní římsou.