městský dům

Nápadně úzký zděný jednopatrový řadový dům o 2 okenních osách se štítem a příčnou sedlovou střechou, krytou alukrytem (původně taškami). Za hloubkovou průčelní budovou leží dvorek směrem dozadu se mírně rozšiřující, propojený se dvorem domu čp. 38 a 40, v závěru dvorku novostavba dvorního stavení (z doby rekonstrukce objektu v 80. letech). Čelní fasády hladké, členěné pouze lisénovými rámy. V hladkém přízemí prolomen široký obdélný vstup v kamenném ostění s uchy. V patře dvojice sdružených oken v šambránách s uchy, se společnou splávkovou podokenní římsou. Nad jednoduchou hlavní římsou se zvedá nízký trojúhelný štít, za ním vystupuje vysoký štít s volutovými křídly, jehož základnu tvoří nízká atika. Štít je prolomený dvěma obdélnými okénky, ukončený vodorovnou římsou a vrcholí obloučkovým nástavcem. Dvorní fasáda hladká (v přízemí obdélný vchod, patro dvouosé), završená strmým štítem tvaru nepravidelného trojúhelníka.