výklenková kaple Biskupů

Kaplička Biskupů stojí v pokračování téže cesty na Vrábsko ve vzdálenosti cca 500m v místě odbočení polní cesty SZ směrem. Památková ochrana se vztahuje na kapli bez pozemku. Hranolová stavba cca čtvercového půdorysu s výklenky na jižní, východní a západní straně. Severní štít je hladký. Na stranách s výklenky je stupňovitá jemně profilovaná korunní římsa, na severní straně nezdobený štít. Stříška valbová, valba na jižní straně ‚ krátký střešní hřeben končí na sev. straně na hladkém štítu bez ozdob. Krytina je z keramických bobrovek. Výklenky polokruhově zaklenuté, vpadlé parapety vytvářejí dojem nárožních pilastrů. Na západní straně ještě jemně profilovaná vodorovná římsa ve výši náběhu oblouků. Na zbývajících stranách chybí.