ohradní zeď s brankou

Ohradní zeď vymezuje plochu hřbitova po celém obvodu, z vnější strany plní funkci opěrnou, nad terén hřbitova vystupuje jen minimálně nebo vůbec;. Vnější výška maximálně 1,5 m (na JV), vesměs ale jen necelý metr. Na jižní a východní straně vystavěná z lomové žuly a kamene, sporadicky najdeme cihly, neomítaná, úprava koruny není nikde zřejmá. Ve zbývajících úsecích zeď sestavena z kamenných náhrobníků a obyčejných kamenných bloků, koruna nepravená, v SV části betonová vysprávka. Na SZ rohu areálu v ohybu hradby situovaná vstupní branka, vymezená po stranách poměrně těžkopádnými čtyřbokými pilíři, vyzděnými ze žuly a cihel a opatřenými štukovou omítkou, stříšky nízké cihelné jehlancové, podložené fabionovou římskou. V rozích pilířů obrácených směrem na hřbitov pravoúhlé zářezy pro vsazení vrat, která dnes chybí.