zámek

Jednopatrová volně stojící zděná omítaná budova na půdorysu „L“, o 3x6 osách a s mladším přízemním přístavkem na východní straně. Střecha mansardová pokrytá bobrovkami, malé sedlové vikýřky, při hřebeni zděné omítané hranolové komíny s kónickými hlavicemi a segmentovými plechovými stříškami. Ve vrcholu mansardové střechy hlavního jižního křídla vztyčena prkny pobitá věžička s cibulovou bání. Těleso věžičky členěno třemi kordonovými římskami, na severní a jižní straně čtvercový hodinový ciferník. Ze čtyř stran zvukové otvory ukončené obloukem a uzavřené dřevěnými žaluziemi. Cibulka kryta dřevěným šindelem, ve vrcholu hrotnice s makovičkou a korouhvičkou. Průčelí člení nárožní mělce hladce bosované lisény, plochá kordonová římsa a profilovaná korunní římsa. Hlavní průčelí jižního traktu zdůrazňují ještě mělce hladce bosované lisény, dělící je ve 3 pole, z nichž střední má sdružená okna. Okna v přízemí obdélná dvojitá dvoukřídlá šestitabulková v líci zdiva, orámovaná úzkými prostými šambránami. V patře okna obdélná dvojitá dvoukřídlá šestitabulková v líci zdiva, s parapetními výplněmi, podokenními římskami, orámovaná úzkými prostými šambránami a se střídajícími se zalomenými a obloukovými nadokenními profilovanými římsami. Západní průčelí západního křídla má pět okenních os, okna stejná jako v jižním průčelí. V severním průčelí jižního křídla a ve východním průčelí západního křídla po jednom obdélném vstupu s dvoukřídlými profilovanými dveřmi a nadsvětlíkem. U koutu v jižním křídle půlkruhová nika ukončená konchou. V patře po třech okenních osách, okna stejného typu jako výše. K východní části průčelí přiléhá mladší zděný omítaný přístavek s rovnou střechou sloužící jako terasa. Průčelí členěna nárožními a mezilehlými lisénami s mělkou hladkou rustikou, kordonovým profilovaným pásem a korunní římsou. Okna obdélná dvoukřídlá s ventilačkou a poutcem, za lícem zdiva. Zábradlí terasy tvořeno zděnými hranolovými sloupky a mezi nimi dekorativní kovové mřížové výplně. Vstup na terasu obdélnými dvoukřídlými profilovanými dveřmi.