zámek

Jednopatrový zámek na úhlové dispozici s delším vstupním křídlem o 9 osách, širokém 2 osy, na který navazuje podélný trakt 12 osy s pokračováním přízemní hospodářské budovy, členěné 7 slepými arkádami. Střechy valbové kryté eternitem a bobrovkami. Z delšího křídla vystupuje do zahrady příčné křídlo s kaplí, osvětlené dvěma kasulovými okny, se segmentově vyklenutým závěrem. Fasáda členěna lisenami, okna orámována lištami s uchy, hlavní v šesté ose od leva v delším křídle zaklenutý stlačeným obloukem s basreliéfovými cvikly. Zámecká kaple Bolestné P.Marie Drobná zděná stavba na čtvercovém půdorysu, s věžičkou v průčelí. V nárožích rustikální pásy, ve fasádě naznačená hlavní, korunní římsa. V bočních stěnách kasulová okna. Čtyři strany vížky jsou členěny vpadlým polem s obdélníkovým oknem, které je zakončeno odsazeným polokruhovým obloukem. Kolem okenních oblouků u vížky i u vlastního tělesa kapličky jsou ve fasádě znatelné šambrány. V čelní stěně obdélníkový vchod v ostění s naznačeným klenákem.