nájemní dům

Symetricky řešené průčelí má v krajních osách mělké rizality s pilastry v nárožích a velkými obdélnými okny. Obdélná dvoudílná okna ve špaletách, na podokenních římsách - v přízemí a druhém patře průběžných, s lištovými šambránami - v prvním a druhém patře s volutami. V prvním patře suprafenestry s bohatými štukovými rozvilinami, které jsou stlačeným obloukem odděleny od mřížkového dekoru. Nad ním je zvlněná nadokenní římsa s osovým klenákem. Suprafenestry rámují boltce. Ve druhém patře v suprafenstrách obdélná pole, nad nimiž je klenák a segmentová nadokenní římsa. Balkon prvního patra s subtilním dekorativním zábradlím nesou čtyři mohutné volutové konzoly s vegetabilním motivem a maskaronem zeleného muže. Také balkon druhého patra nesou volutové konzoly. Fasádu prvního patra člení horizontální pásy. Půlkruhový záklenek osového vstupu rámován štukovým dekorem s volutami a konzolou v ose. Pod korunní římsou prolomeny mezi festony kruhové větrací otvory půdního polopatra. Korunní římsa nese sedlovou střechu.