zámek

Jednopatrový zámek na základním obdélníkovém půdorysu o 9 x 4 okenních osách přistavěný kolmo k starší jednopatrové budově rovněž na odbélném půdorysu o 4 x 5 okenních osách. Vstupní průčelí se středním rizalitem s 3 osami a převýšeným 2. patrem. Přízemí i patro členěno lisenovými rámy, okna v profilovanýchh šambránách s okrajovou lištou s uchy, pod okny 1. patra obdélníkový parapet. Patro odděleno od přízemí kordonovou římsou. Nároží rizalitu s omítkovou rustikou, krajní okna rizalitu mají nadokenní římsu stříškovitě zalomenou, nad středním oknem rizalitu segmentová římsa a plastická katruš s aliančním znakem. Profilovaná hlavní římsa je v rizalitu trojboce vypjatá. Okna v převýšeném patře rizalitu v jednoduchých obdélných šambránnách. V ose průčelí je vstupní portál, zakončený stlačeným obloukem. Klenák je zdoben maskaronem. Po stranách portálu na nakoso postavených soklech postavy atlantů, nesoucíh kladí a balkon, jehož střední část parapetu je prolomena páskovým ornamentem. Ze středu zahradního průčelí vystupuje konvexně z hmoty fasády válcové těleso hlavního sálu. Fasáda zahradního průčelí utvořena stejně jako fasáda vstupní. Pravoúhlý vchod zakončený stlačeným obloukem s mohutným klenákem ve vrcholu flankují dvojice sloupů s úseky kladí, nesoucích balkon s kuželkovou balustrádou. Střechy mansardové, krytina tašková.