kaple Panny Marie Pomocné

V jižní ohradní zdi hřbitova je kaple čtvercového půdorysu s půlkruhovým presbytářem. Jednolodní stavba, orientovaná sever-jih, postavená ze smíšeného zdiva, omítnutého vápennou omítkou, zastřešená sedlovou střechou, krytou eternitem. Průčelí, členěná jednou odstupňovanými lesenovými rámci, jsou ukončena profilovanou římsou. Ve východní a západní zdi po jednom okně v hladké šambráně na parapetní římse, okna zaklenuta stlačeným segmentem. V severním průčelí hlavní vstup, v kamenném ostění potaženém štukem, archivolta půlkruhového nadpraží profilovaná, v portále původní dveře. Archivolta nadpražního oblouku je nasazená na hranolových kamenných patkách. Nad vchodem profilovaná zvlněná římsa a půlkruhová nika zakončená konchou. Severní průčelí je ukončeno trojúhelníkovým štítem, orámovaným profilovanou římsou, ve štítě obdélné okno.