měšťanský dům

Dvoupatrový řadový měšťanský dům se zachovanou empírovou fasádou o pěti osách, která je v přízemí prolomena subtilně profilovaným kamenným portálem s ušima, v něž jsou osazeny řezbářsky zdobené dveře. Po stranách jsou novodobé obchodní portály. Sokl je obložen kamennými deskami. Patro, oddělené plochou kordonovou římsou člení hladké pilastry s hlavicemi, spínající obě patra. Okna v prvním patře a střední okno patra druhého rámují profilované šambrány. V obou patrech jsou průběžné parapetní římsy, podložené pod pilastry. Ve střední ose prvního patra je situován vstup na balkon nesený kamennými krakorci zdobenými akantovými listy. Vstup rámuje dřevěný portál s frontonem v nadpraží, zdobený mělkým kazetováním. Kované zábradlí balkonu má jednoduchou geometrickou výzdobu. Fasáda je ukončena hladkým kladím a profilovanou korunní římsou. Nad výkladci přízemí jsou uplatněny průběžné parapetní vlysy s reliéfy znázorňujícími alegorické výjevy. Dvorní fasády jsou zcela novodobě upraveny.