ohradní zeď s portálem

Na východní straně areálu se dochoval několik metrů dlouhý úsek zdi (přisazený na severu k čelu východněji situovaného opěráku schodišťového přístavku kostela). Zeď je vysoká kolem 3 m; provedena z lomového kamene, místy cihly a pískovec; na koruně sporé zbytky cihlami kryté pultové stříšky; omítka chybí. Západní líc zdi částečně zřícený; na jihu zeď ukončena svisle cihelnou vyrovnávkou; v jejím západním boku závěsy po vratech. Ve zdi půlkruhový portál, osazený žulovým ostěním profilovaným okosením a mělkým výžlabkem na čelní ploše; prkenné svlakové dveře s pásovými závěsy a klasovitě skládanou výplní (2. polovina 20. století). Špaleta portálu má zřícený záklenek; vnitřek niky zasypaný. Po severní straně portálu drobné obdélné okénko s cihelným ostěním.