kostel sv. Jana Nepomuckého

Areál kostela s hřbitovem a márnicí jenž je obklopen ohradní hřbitovní zdí se nachází v jihozápadní části obce v blízkosti návsi a tvoří hlavní pohledovou dominantu obce a přilehlého okolí. Kostel je orientovaný, má obdélnou loď, na kterou na východě navazuje jen mírně zúžený pravoúhlý presbytář zakončený trojstranně. Při severní i jižní straně presbytáře jsou obdélné sakristie s oratořemi v patře. Před západním průčelím kostela je předsazena čtvercová předsíň. Střecha kostela je sedlová nízkého sklonu, kryta pálenou bobrovkou.. Nad presbytářem je umístěn šestiboký oplechovaný sanktusník, který je zakončen jehlancem a zdobeným křížem. Hranolová věž je umístěna nad lodí, v těsné blízkosti průčelního štítu, prostor zvonu je z vnější strany pobit vrstvou šindelů. Vížka je zakončena čtyřbokou jehlancovou oplechovanou stříškou a zdobeným křížem.