městský dům

Dům zděný, přízemní, hloubkově zastavěný. V průčelí do ulice 2 obdélné výkladce a vstupní dveře do obchodu se třemi předstup.schody. Výkladce a vstup do obchodu lemován prof. šambránou. Přízemí ukončuje profilovaná kordonová římsa. Nad římsou štít na attice, po stranách konkávně vykrojen. Svisle členěn dvěma pilastry s plochými basemi a hlavicemi. Mezi pilastry dvě obdélná okna. Nad pilastry vodorovná římsa nesoucí nízký eliptický oblouk, který štít uzavírá. Dvorní průčelí člení 3 obdélná okna s prof. šambránou s mříží a vstupní dveře s prosklením a zavíratelnou mříží. Zadní průčelí má ve štítě 1 okno, v přízemí 2 okna, lemovaná plochou šambránou. Na sedlové střeše jsou 4 vikýře s polovalbou, krytina pálená.