nájemní dům

Má 11. okenních os, v logice dvoustranné symetrie je však jako jeho 12. osa chápána ještě středová okenní osa nárožního rizalitu. Na levé straně je tato uliční fasáda ukončena dvojosým mělkým rizalitem, jeho protiváhu tvoří dvě levé osy trojosého nárožního rizalitu. Středová okenní osa nároží dodržuje rozmístění nadokenních říms a dekorativních reliéfů, zároveň je ale akcentováno dalšími prvky jako nárožní osa, směřující k Šilingrovu náměstí. Okenní a dveřní otvory přízemí a 1. patra jsou nověji upravována jako výkladce apod. 2. patro je armováno, s pravidelnými nezdobenými okenními otvory s průběžnou parapetní římsou. 3. až 5. patro jsou zdobeny štukovými reliéfy. Ve čtyřech středových osách prochází mezi 3. a 4. patrem podélné volné zrcadlo, pod ním vpravoose nachází datace – 1907, mezi okny od něj splývají štukové květinové závěsy. Nad okny 4. patra se nachází zalomené římsy s motivem zvířecích hlav a rostlinných úponků v suprafenestrách. Stejným způsobem jsou řešena okna těchto pater v bočních rizalitech, mezi 3. a 4. patrem jsou spojena do pásů parapetními poli se štukovými reliéfy. Ve zbývajících okenních osách jsou římsami a plastickou výzdobou suprafenester doplněny okna 3. patra. Okna 5. patra jsou střídána obdélnými zrcadly, u bočních rizalitů s reliéfní výzdobou. Korunní římsa je nad třemi osami nároží podepírána konzolkami.