ohradní zeď s branou

Ohradní zeď je zděná především z lomového kamene na jílovitohlinitou maltu s mladšími cihelnými dozdívkami. Je z obou stran omítaná a opatřená vápenným nátěrem. Omítky ohradní zdi kopírují nerovnosti zdiva. Koruna zdi je kryta pálenými taškami bobrovkami kladenými do malty a vyspádována směrem do hřbitova. Průběh zdi je nerovnoměrný v souvislosti s linií stávajícího terénu, na jižní straně tvoří opěrnou zeď se sousedním pozemkem. Šířka zdi je 0,85 m, výška je proměnlivá od 1 do 2,5 m. V ose východní zdi je prolomena vstupní brána. Hranolové pilíře se sedlovými stříškami, krytými taškami bobrovkami, nepatrně převyšují navazující ohradní zeď. Vrata dvoukřídlá plechová, ve spodní části plná, na čelní straně zdobená úhlopříčně vedenými pásky a uprostřed umístěnými dřevěnými kruhovými terči; výplň horní třetiny vrat tvoří kovové pruty spojené vodorovným páskem, zakončené plochými hroty.